Veertjes, takjes en vilt

Donderdag 7 maart is de tweede ‘Leren is een creatief proces’ workshop van 19:30 (inloop) – 21:30 uur in de Vuurvogel. Een ‘algemene avond’ volgens het jaarschema.

Dat betekent dat je aan je eigen van huis meegebrachte ‘project’ kunt werken en/of aan iets wat we voorbereiden, deze keer is dat vilten.

Vilten:
We gaan droog- en natvilten. Thema: lente. We maken een vogelnestje met ‘vogeltjes’ voor de jaartafel of ‘voor de leuk’. Breng kleine takjes, kleine veertjes, of stukjes breiwol mee.

Verzorging:
Op avond 1 zorgde Maria (van Mara en Louis) voor zelfgebakken lekkers. Hartelijk dank! Wie kan er voor donderdag a.s. iets bakken? Mayken en Renate verzorgen deze avond de koffie/thee/het sap, de workshop an sich en maken de plek klaar waar we zitten. Als we aan het eind weer even met zijn allen opruimen en afwassen etc., is
dat ook weer snel gebeurd.

Workshop: jaartafelboom 4 april – aanmelden
Dan hebben we nog heel mooi nieuws: we hebben Wietske bereid gevonden ons te leren hoe we de boom van de jaartafel in de hal van de Vuurvogel kunnen maken! Zij maakte deze prachtige boom die met de seizoenen mee kan veranderen. Op 4 april legt ze het ons met plezier uit en gaan we aan de slag. Voor deze workshop is het belangrijk dat je je aanmeldt, i.v.m. de materialen die ervoor ingekocht moeten worden, de kosten zullen waarschijnlijk tussen de 10 tot 15 euro zijn. Opgeven kan via creatief@vsdevuurvogel.nl

Website:
De website www.vrijeschoolsekunsten.nl gaat binnenkort de lucht in. Daarop vind je bijvoorbeeld het jaarschema/een kalender, foto’s en mailings als deze.  Die site zal zich geleidelijk aan vullen als een soort blog. Waar we nog aan werken is een (besloten) plek waar we kunnen communiceren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *